keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Uusi paikka ja uudet kujeet !

Näin taas pitkästä aikaa ja taas syyksi langetan kiireen.. Elikkä viime postauksessa kerroin että Mani muuttaa pois edelliselta tallilta, vähän lähemmäksi, ettei matkaa kerry niin paljon edes takas matkalle :)
Muutto päivänä kävin liikuttamassa Manin, jotta olisi ees hivenen rauhallisempi ja ettei stressaisi kaikkea heti alkuun. Lastaus aika tuli ja siinä kohtaa mä aloin itse stressaamaan mitä päivä tuo tullessaan ja Maninkin takia stressasin, miten hommat sujuisi.. Ensimmäisellä yrityksellä Mani jänisti koppiin menemistä, mutta toisella yrityksellä käveli nätisti sisään mussuttamaan heiniä verkosta :) Lastaus check! Sitten matkaan :)
Kun saavuttiin paikan päälle, tarhassa oli jo valmiina heinät, eikun hevosta ulos kopista, peruutus ja tarhaan meno check! Tässä kohtaa jo mun turha stressaaminen loppui tykkänään ja astelin tarhaan ottamaan pinteleitä pois jaloista, kun en omista kuljetussuojia, joita en vielä tarvitsekkaan, koska hyvin vähän käyn Manin kanssa jossain :)
 
Tätä ennen tosiaan pistettiin tarha kuntoon poikaystäväni kanssa, tolpat oli valmiina pystyssä, joten suodatinkangas, 2 kuormallista hiekkaa ja langat puuttuivat + korotettiin tolppia puupalikoilla, jotta saadaan korkeutta neljälle langalle.
 
Mani on sopeutunut uuteen paikkaan todella hyvin. Tottuu erinlaisiin ääniin ja pieneen vilskeeseenkin :) Tosin omaa kenttää ei löydy, mutta naapuritallilla on iso kenttä, jota saan käyttää :) Sinne on matkaa n.200m, joten siinä saa jo aloitettua alkukäynnit ja totutaan autoihin ja erinlaisiin mörköihin matkan varrella, mutta tähän asti ei ole ongelmia ollut kentälle menossa :) Eka kerta kentällä olikin sitten hyvin jännittävä, apua erinvärisiä esteitä joka puolella, kaikki uutta :D Oli hyvännäköistä seurata vierestä kun Manilla pyöri silmät ja korvat päässä vain, noh kun Mani sitten rauhottui niin alettiin työskentelemään liinassa kentän toisessa päässä, kun toinen pää oli varattu :) Aluksi Mani hössötti aikas paljon, mutta loppua kohden Mani ravasi oikein mallikkaasti ympyrää :) On mulla hieno poika! Kuvia nyt ei ole, kun jäi vanhaan puhelimeen, kun ostin uuden :) Lupailen seuraavaksi kerraksi kuvia ! :)
 
By: Niki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti