maanantai 23. maaliskuuta 2015

Kuukauden ratsuttajana Riina Dragomir

Riina ratsuttaa Odia nyt kuukauden verran ja hypyttää esteillä Odin mielenvirkistykseksi. Odi testaili tunnetusti uutta ratsastajaa puolet koeratsastuksen ajasta, kunnes antoi periksi ja työskenteli pyöreänä loppuajan. Sai Riina muutaman pukinkin laukatessa ;)

Odilla on viimeksi hypätty viime kesänä satunnaisesti, mutta loppupeleissä tarkalleenottaen muutaman kerran. Riina halusi koittaa hypätä Odilla, joka sopi mulle paremmin kuin hyvin ja juuri Odinkin kannalta kiva että saa tehdä muutakin välillä, kuin aina koulua vääntää kentällä. Odista näki kuinka innoissaan se oli ja Riina sanoi että oli hyvä imu esteille ja laukkakin säädeltävissä.
Liikutuksen jälkeen Odi vietiin karsinaan, siellä varusteiden purkaaminen ja harjaus, jonka jälkeen suunnattiin pesupaikalle hiet pesemään ja kuivatukseen + arnika linimentit koipiin. Toimenpiteiden jälkeen loimi päälle ja tarhaan mussuttamaan heiniään ja kiitos herkkujakaan ei unohdettu! 

Riina on myös ottanut käsittelyynsä peruutus-harjoitukset Odin kanssa. Kerroin että ei peruuta kuin muutaman askeleen kerrallaan, kunnes polle menee ihan vänkyrään sivuttain. Nyt saanut jo paremmaksi, kun muistuttelee treeneissä. Hyvähyvä !

Keskiviikkona aamulla kapuan kaverini hevosen selkään ottamaan taas tuntumaa ratsastamisesta ja herättämään taitoja esiin ja Riinan ratsastaa iltapäivällä Odia. Lisää postauksia siis tulossa !

By:Niki

4 kommenttia: