tiistai 14. heinäkuuta 2015

10.7. Metsämäki Horse Show

Postaus tulee hieman myöhässä, pahoittelut siitä! Herätyskello soi kotona 8:45, josta nopeesti ylös, kämppä kuntoon, lapsi kuntoon ja ruokittu, koira pihalle, kamat autoon ja konepelti kohti Turkua. Yleensä jännitän näitä Odin kilpailuja, etten saa nukuttua ja rupeen kuvittelemaan, että jotain kamalaa tapahtuisi. NYT niin ei käynytkään, olen varmaan voittanut jännitystilat!
Matkan varrella tallille, vein lapseni hoitoon ja suuntasin itse tallille, pakkaamaan Odin kamoja ja hakemaan Odin odottelemaan karsinaansa valmiiksi, kunnes Riina ja hänen poikaystävänsä tulevat trailerin kanssa pihalle.
Odikin vaihdettiin pari päivää ennen kisoja hokkikenkään, mutta eipä tullut mieleen laittaa hokkireikiin niitä tulppia :D Edeltävänä päivänä sitten kaivoin Eevan kanssa hiekat pois niistä ja kävin ostamassa ne tulpat, mitä epäilin että mahtaako ajaa asiansa. Ei kyllä ajanut! Tulpat oli mennyt ihan lyttyyn kavioon kiinni ja hiekkaa oli yhtä paljon rei`issä. Homma alkoi siis alusta, onneksi oltiin varattu aikaa. Riina kaiveli hiekkoja pois ja kiristi nurmihokit kantoihin vain. Hienosti odi meni taas laakista koppiin ja matkusti jälleen hienosti.

Kisapaikalle Metsämäkeen päästyämme, Odi oli hiukan jännittynyt, mutta kopista ulosottaessa oli rauhottunut kun sai tutustua ympäristöön. Käytiin tällävälin ilmottamassa paikalla olomme kansliaan ja maksamassa luokat, kun tämä oli suoritettu Riina tutustui rataan ja onneksi sai vielä kävellä sen, ettei luokka ollut vielä alkanut. Riina ja Odi olivat 30, joten aikaa oli hyvin verkata. 80cm luokassa puhtaat radat palkittiin.

Odi suoritti hienosti 80cm luokan ja puhtaasti. Valokuvatessani rataa, jännitin miten Odi suoriutuu sarjasta, mutta pojalla ei ollut mitään hätää sen kanssa, ylitse vain! Yhteen esteeseen kolahti kerran, mutta ei haittaa, ei pudonnut :) Hieno poika ja kiitos kuuluu myöskin kuskille !

90cm luokassa arvostelu oli 367.1 (A2/A2), eli ratsukko joka suorittaa radan nopeiten ilman pudotuksia voittaa. Odi ja Riinan vuoro oli 11, mutta en tiedä mikä meni vikaan kun numerot sekosivat, mutta tuomari antoi Riinan ja Odin alottaa. Odi pudottin 2 puomia / 8vp ja Riina kertoi ettei ollut täysin hereillä radan kanssa, joten siksi Odikaan ei ollut hereillä. Mutta kunnialla Riina ratsasti radan loppuun ja otti laukka spurtit viimisen esteen jälkeen, jolloin oltiin valmiita lähtemään kotiin ! :)


Kaikki kuvat (c) Nicola Hall

Kiitokset Metsämäki Ratsastus Masters, hienoista kisoista!

JOS SINÄ OLIT PAIKALLA! ja sinulta löytyy meistä kuvia, voitko lähettää ne s-postiini: korzuu@hotmail.com

Odys ja Niki on nyt facebookissa! Sieltä löytyy myös video meidän 80cm radasta! Käykää tykkäilemässä ja jääkää seurailemaan jos haluatte tietää kuulumisemme ennen blogi kirjoituksia ;)! Seuraavaksi meitä näkee 15.7. Ylikylän tallin kisoissa!

By: Niki

2 kommenttia: