perjantai 10. kesäkuuta 2016

Pikaiset kuulumiset

Tauko teki kyllä hyvää, odista ei ollut mitään uutta kerrottavana, enkä halunnut jauhaa samaa asiaa. Nyt kun aika on vierähtänyt mukavasti, on mukavempi tulla tännekkin kertomaan kuulumisia. Odille kuuluu hyvää, jalka on pysynyt kunnossa edelleen, selkä on kivuton ja saanut lihaksia takaisin. Satulaa metsästellään, turhautuminenkin puskee läpi, mikään ei tunnu olevan millään tasolla hyvä tai sitten sekin jää pienestä kiinni. Tähän mennessä paras on ollut Prestigen Sydney, ei täydellinen. Viimisenä oljenkortena tilataan mittatilaussatula.

3 viikkoa sitten Odi pääsi laitsalle nauttimaan vihreästä ja uudesta poni kaveristaan, erottamaton parivaljakko. Odilla ratsastetaan normaalisti ratsastusvyöllä ja maastoillaan, vähän muutakin kuin kentällä pyörimistä. Esteitä en edes ajattele, haluan säästää jalkaa varmuudenvuoksi.


Olin wasaborgintallilla töissä vähän yli 3kk, siellä sain taas tuntumaa ja hyviä neuvoja ratsastukseeni Lauralta ja olen myös päässyt itseksenikin menemään. Eilen olin Emmin tunnilla aikuistenryhmässä vauhdikkaalla suomenheppasella. Viimeksi ratsastin Latvian sportilla ja tuntui että haluisin vähän vauhdikkaampaa alle ja sitä kyllä sain. Selässä sain tehdä kyllä töitä tasapainon kanssa, löytää yhteinen sävel ja saada pidätteet läpi. Tehtiin ravi-käynti siirtymisiä ympyrällä jotka onnistui todella hyvin, jonka jälkeen jatkettiin siirtymisiä laukka-ravi siirtymisillä. Oli kyllä todella hyvä ja kiva tunti!By: Niki

2 kommenttia:

  1. Moikka! Löysin blogisi ja huomasin, että sulla on tretornin saappaat. Mulla ois yks kysymys noista saappaista. :D Pystytkö pistämään mulle facebookissa (Milja Husu) tai sähköpostilla (milja.husu@gmail.com) viestiä?

    VastaaPoista