tiistai 12. toukokuuta 2015

Jenny kuskina + bloggaajille tarkoitettu blogi

Avasimme Jennyn kanssa blogiportaalin, jonne haemme erilaisia hevosharrastajia! 
Käykää tutustumassa!


Maanantaina hain Jennyn ja Hennan mukaan tallille. Olin aikasemmin jutellut Jennyn kanssa, että haluaisi tulla pitkästä, siis oikeesti pitkästä aikaa ratsastamaan Odia. Nyt löysin sopivan välin siihen.
Itse toimin jälleen kameran taka räpsimässä kuvia. Samalla Henna antoi lainaan Meksikolaisen turparemmin, koska tavallinen turparemmi ei ole sopiva ja sen myötä Odi viuhtoo ja nyppii päätään koko ajan. Kuvapainotteinen postaus jälleen kerran!
Odi laitettiin heti kuntoon kun päästiin tallille ja jätettiin siivoukset myöhemmäksi. Kentällä oltiin taas aluksi vain me. Jenny käveli Odin kanssa kenttää ympäriämpäri ja kivasti sääkin suosi meitä. Olin huomauttanut Jennyn kengistä jo autossa, että ei ole mitkään parhaat tuon humman kanssa, mutta kuulemma hyvät oli ;) Noh kun Jennyn alkoi ravaamaan alkoi myöskin jalustimet lipsua kengänpohjien alla. Onneksi Hennalla sattui olemaan tallikengät jalassa ja Jenny päätyikin vaihtamaan kenkiä.



Tässä kenkien vaihto operaatio ja samalla myöskin lähti toppatakki




Odi ravaili Jennyn kanssa rennosti ja letkeästi. Yllätys taas Odi yritti pysähdellä kentänportin kohtaa ja sanoin tästä Jennylle, ennakoida tämän ja käyttää pohkeita. Odi alkoi vertymaan taivutteluiden jälkeen hyvin, kunnes Jenny alkoi laukkaamaan Odin kanssa. Odi oli ekoilla askelilla hieman tönkkö, mutta eteepäin ajamalla askel paranee.





Hienosti Jenny handlasi Odin ja poika käyttäytyi Jennyn käsissä hienosti. Tervetuloa uudelleen! Jennyn blogissa myöskin tästä kerrasta http://hot-proof.blogspot.fi/

Nyt keskiviikkona eläinlääkäri tulee tarkastamaan Odin ja tekemään toimenpiteitä, siitä sitten huomenna !

By:niki

2 kommenttia:

  1. Tosi kivan oloinen blogi sulla ja hienoja kuvia. Liityinkin sulle lukijaksi. Käyhän lukemassa minunkin blogiani, http://olipakerranhevonen.blogspot.fi/

    VastaaPoista