maanantai 2. marraskuuta 2015

Blogin Uudistusta

Kuten huomaatte, blogi on saanut uuden ulkoasun kera bannerin. Kiitos ja kumarrus Jessicalle! Itse en ole aktiivinen sen suhteen että vaihtaisin banneria tai ulkoasua syksyn, talven, kevään ja kesän mukaan, vaan valitsen ulkoasuun parhaimmat otokset Odista. 
Blogi on muutenkin jäänyt hieman taka-alalle, yksinkertaisesti mulla ei ole kunnolla viikottain vuoroa Odille, aina siellä joku sitten kuitenkin on. Harmi vain että on kilometrejä rutkasti välissä. Odia kuitenkin kerran viikossa käyn moikkaamassa ja tarkistamassa, että kaikki on hyvin. 

Siksi miettisin muutosta blogille hiljaiselon estämiseksi, oisko mun lifestylestä mihinkään ? Toisaalta miettisin sitä, kuinka moni hevosblogikin on siirtynyt siihen. Kokeilen kuitenkin itsekkin kirjoittaa mun tekemisistä kotonakin ja muusta menostakin. Vai onko lukijoilla ideoita, miten herättäisin blogiani henkiin? Voisin toteuttaa kysymyspostauksia, varustepostauksia tmv. Videoiden tekemiseen en ole kovin innostunut, en osaa puhua kameralle ja saatika editoida järkevästi niitä.
Help me!Mitäs muuta kuuluu? Oikein hyvää. Poikaystäväni pääsee ens kuussa pois armeijan hoivasta, sitä kovin odotellessa. Mun auton 7kk projektina oleminen on vihdoin ohi. Vihdoin tuore leima papereissa. Vielä muutama osa on tulossa ulkomailta siihen ja uudelleen ylimaalaus on suunnitteilla ensi vuodeksi, ellei mielipiteet muutu taas ;)

By: Niki

4 kommenttia:

 1. Sulla on todella nätti blogi! En aikaisempaa ulkoasua ole nähnyt, muttä tästä ainakin tykkään kovasti :)

  Mielestäni blogin kirjoittaminen pitäisi olla omasta ilosta eikä niinsanotusti pakosta kirjoittamista. Kannattaa esimerkiksi sillon kun on aikaa ja inspiraatiota kirjoittaa useampi postaus, mitä voit sitten vaan julkaista tietyin väliajoin, jos ei uusien postauksien tekeminen innosta :) Itselleni ainakin siitä ollut apua!

  Toivottavasti saat blogin henkiin, täällä ainakin yksi uusi lukija sulle :)

  http://kinkkukansa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ! Tuo voisi olla toimiva idea ja varteenotettava idea :) kiitoksia! Käyn katsomassa blogisi :)

   Poista
 2. Hei! Teidät on mainittu blogissani!

  http://tumpulat.blogspot.fi

  VastaaPoista