lauantai 17. marraskuuta 2012

! Ratsaille

Vihdoin, pitkään odotettu ! Selkä on kunnossa, ja Mani pääsee kantamaan ihmistä selässään ja tekemään työtä ! Oon niin ilonen, että ollaan jo tässä pisteessä ! Aloitetaan tosiaan hyvin rauhassa käynti työskentelyllä. Selkä ei ollut mitenkään reagoinut ensimmäisen ratsastuksen jälkeen ja päätettiin ottaa pieni pätkä ravia. Siitä selvisikin että herra osaa olla hieman mallikas, ja päätti heittää kepeät pukit aina kun piti lisätä hieman vauhtia ;D En tiedä onko ne ilopukkeja vai protestointi pukkeja ? Kuitenkin niitä satelee aika runsaasti, mutta ratsuttajat on pysynyt selässä hyvin, vaikka meno näyttääkin siltä, että joku tulee varmasti ryminällä alas :) Hyvä kuitenkin että pysyy selässä ! Kaikki on sanonut että onneksi on hyvin pehmeät pukit, et siellä pysyy, et vois ne olla paaaaljon kamalemmatkin, kuin useimmilla lämminverisillä :) Nyt kerron vähän ratsastuskerroista tarkemmin:

Elikkäs toinen Henna uskaltautui ensimmäisenä selkään ja otettiin varmuuden vuoksi liina kaveriksi ja mennään isoa ympyrää käynnissä, hyvin sujui siihen asti kun pyysin Hennaa ottamaan muutaman hassun ravi askeleen, samalla kun Henna painoi pohkeet kiinni niin perse valskasi välittömästi. Ajateltiin nooh ehkä se oli vaan tommonen ;D Heti perään ihan sama juttu, kun otettiin uusi yritys :) Aina uudestaan ja uudestaan ja pukit suurenee ja samalla pientä pukkisarjaa..Siinä kohtaa Hennalla petti pokka ja pysäytti Manin ja siinä hetki keskusteltuamme ja naureskeltuamme päätettiin ottaa loppukäynnit ja katsoa seuraavalla kerralla uudestaan :) Kiitos Hennalle !


Toisena kertana Jenny pääsi liikuttamaan Manin. Hain Jennyn kotoaan ja mentiin ensin hoitamaan Jennyn Fampula omalla tallilla ja sitten siirryttiin Manin tallille. Ostin martingaalit Börjesistä kun kovin viskoo tuota päätä taivaisiin ja sivuttain pöllöilee, jos vaikka auttaisivat :) Jenny ratsasti hyvin Manin kentällä ! Silloinkin oli vähän pölöllä tuulella ja pukkeja tuli myöskin, mutta paljon vähemmän kuin Hennalla. Jenny ratsasti pehmeällä kädellä ja myötäili hyvin ja Mani toimikin sillä paljon paremmin. Harmi tuohon aikaan pimeys koitti ja en napsinut kuviakaan, koska kuvasta ei olisi saanut mitään selkoa ! :) Kiitos Jenny ja toinen kiitos kun viitsisit tehdä mulle tänne uuden bannerin ! :)


Kolmantena astui kuvioon toinen Henna, joka halusi päästä Manin selkään. Satulan allekkin saatiin lampaankarva romaani, jos auttaisi pukitteluun. Niinhän se auttoikin ! Raviin siirtymisessä ei tullut muutakuin pari hassua onnetonta. Mutta kentän toisen laidan peittää kauniisti kuusi rivi, sieltä Mani on itselleen keksinyt kohdan, joka on ennen kulmaa niin siinä pitää vetää pieni pukkisarja :D Aina samassa kohtaa. Mitäköhän tuo otus oikein ajattelee siinä kohtaa ?? Tästä on saatavilla videomatskua, jonka Henna editoi kunnolla ja lähettää mulle niin julkaisen sen tuolla videopostauksissa! Kiitos Henna :)

  


Manin entinen liikuttaja kysyi saada tulla katsomaan Mania ja kenties ratsastamaan. Tottakai, siinä sitten fb:ssä sovittiin paikka ja aika.Kun tytöt saapuivat tallille, Mani kuntoon ja menoksi kentälle, hyvin se sujui ! Jos taas ei lasketa hyppypomppuloikkia mukaan ja yhtä tasajalkaa pelästymistä, kun muut hevoset päätti ottaa viivat tarhassa :) Tästä päivästä jäi hyvä maku suuhun ja pääsi tutustumaan uusiin ihmisiin :) Tervetuloa toistekkin ! Harmi tästäkään en itse ottanut kuvia :( Kiitos Heidi ja Annika päivästä :)!


By: Niki

Anteeksi kuvien laatu ! Yritän saada kameran laturin löydettyä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti