lauantai 3. marraskuuta 2012

Ensilumi riehaa !

Pahoittelen etten ole ehtiny kirjoittelemaan tänne pitkään aikaan :/ Hyi mua ! 

Elikkäs tännekkin jopa satoi ensilumet ja kovin pyryttikin !  Onneksi ehtisin vaihtamaan talvirenkaat hiukan ennen kuin alkoikin satamaan lunta, kun ensin ajattelin ettei nyt tänään raaski nastarenkaita pyöräyttää alle, sudin sitten aamulla kesärenkailla kouluun, mut onneks tulin järkiini ! :D Olis se ollu menoa takavetoisen luisupulkan kanssa, joka kurvis ois varmasti lähtenyt perse pois alta. Voin vain kuvitella miten olisin päässyt ehjin nahoin koululle :D ! 
Mentiin siinä sitten seuraavana päivänä tallille liikuttamaan Lanttia, heposet oli sisällä kun pöllähdettiin pihalle. Kovin kurkkivat ikkunoista ulos ja hörisivät kun maa oli valkoinen. Laitettiin Lantti kuntoon ja avattiin tallin ovi ja miten Lantti saikaan silmät ihan palloiksi kun kurkki ulos ja haisteli maata :D voi suloisuus! Päästiin ovesta ulos ja Lantti heti laittoi turpansa lumihankeen ja pörisi niin, että lumi vain pöllysi ja siitä sitten sai hirmuisesti energiaa :) Marssittiin kentälle päin ja päätettiin Hennan kanssa että liikutetaan rauhallisesti kun ei ollut vielä hokkeja jalassa ja lumi oli niin liukasta, ettei vain käy hassusti missään vaiheessa. Kyllähän Lantti vähäsen liukasteli ravista-käyntiin jarrutuksessa, muttei mitenkään pahasti. Ainoana ongelmana olikin lumi ja hiekka sekoitus, joka puri hyvin kenkiin ja keräili kauheeta kokkaretta. Juoksin siitä hakemaan kaviokoukkua kaveriksi liikutukseen. 


Alimmassa kuvassa pieni muotoinen pierupukkilaukka systeemi :D Lantti vähän tosiaan innostu lumesta näinkin paljon ja teki tuossa samassa kohtaa varmaan kymmenen kertaa samat :D 


Toivottavasti olet aina siinä <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti