sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Kuulumisia & Kevään ekat hypyt !

Palaan taas piiiitkän tauon jälkeen postailemaan tänne ja kertomaan kuulumisia monen kuukauden ajalta..

Elikkäs helmikuussa tapahtui käänne elämässäni, josta en tänne ala enempää selittämään, koska haluan pitää yksityisyyteni, mutta yritän edes vähän selventää asioita. Muutin pois edellisestä asunnostani pois yksin Turun keskustaan ja kaikki asiat meni nurin perin, toisin sanoen koko pakka meni hetkeksi sekaisin. Nyt oon saanut asiat järjestymään niinkuin pitääkin ! :) Vaikeuksien kautta voittoon!

Mitäs Manille? Pelkkää hyvää, ollaan taas edistytty tositosi paljon ! Pohkeenväistö alkaa käydä tutuksi ja muutenkin yhteistyö pelaa hienosti :) Tässä hypättiinkin kevään ekat hypyt, oli vähän hakusessa Manilla mikä jalka ensin laitetaan esteen yli ja mitkä jalat tulee perässä, alkoi sitten neljännellä hyppäys kerralla näyttääkin jo hypyiltä :D Pestiinkin Mani kunnolla. Ollaankin tässä mietitty että onko Manille tehty ikinä koko pesua ? Vesisuihku on aivan kamala järkytys jos suihkutetaan jaloista ylöspäin :o Nooh eiköhän ala tottumaan jossakin kohtaa hikipesuihin :)

Tässä tätä hyppely matskua ! :)

 Tää oli ekoja hyppyjä :D

 Sitten tapahtui muistin virkistys ;)


Kuvia oli loppujen lopuksi tosi vähän mutta tässä ees jotain :) Manin jalat eivät reagoineet onneksi hyppimiseen, kylmäsin varmuuden vuoksi hyvin. Nyt jotkut voi katsoa että ompas pieni este, joo siksi koska en tiennyt aikaisemmin miten Mani käyttäytyy esteiden kanssa ja juuri pelkäsin jalkojen puolesta paljon, miten on ennen oireillut edellisellä omistajalla, mutta nyt tietää :) Tästä jatketaan sitten kohti korkeempia esteitä, mutta askel kerrallaan ja kuulemien perusteella Manin korkein este on ollut 70cm, katsotaan päästäänkö sinne asti kesällä kokeilemaan :) Vielä lopuksi muutama hassu kuva :)


 By: Niki

2 kommenttia:

  1. kivannäköinen nuori lämminverinen sielä suunnalla! jäin lukijaksi:)
    http://jossujamanta.blogspot.fi/ katsele myös täältä?:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kiva kun liityit lukijaksi (: katselen omaa blogiasi myös (:

    VastaaPoista