maanantai 21. tammikuuta 2013

Murheita ja iloa !

Yritän koko ajan säännöllistää Manin liikutusta, kun vuokraaja lopetti Manilla käymisen syystä A tai B, en saanut kunnon vastausta tähän, kun puhelimeen kerrotaan toista ja blogi kertoo toista. Tämä kuitenkaan ei ole minun päätettävissäni ja asialle ei voi tehdä mitään, Heidi teki päätöksensä ja sitä on kunnioitettava. Kiitos Heidi tästä pienestä hetkestä kuitenkin kun sain tehdä yhteistyötä sun kanssa ! :)

 Mani 2011? heidiheikonen.blogspot.fi

Uutta vuokraajaa olenkin tässä haeskellut ja tähän mennessä kaverini sisko on ollut paras mahdollinen vaihtoehto, joka myöskin asuu matkanvarrella ajaessani tallillepäin. Hänen kanssa sopisimme, että hän tulisi kokeilemaan Mania lähiaikoina ja tekemään päätöksensä, pystyykö viemään Mania eteenpäin pienen tiimini kanssa :D Sen näkee sitten ! Tästä sitten myöhemmin lisää, kun asiat varmistuvat edes johonkin suuntaan :)

Manin pukit on vaan hurjistunut ja niitä voikin jo alkaa kuvailemaan rodeo show :ksi. Miettisimme Hennan kanssa tätä ja tuumailimme ja päädyimme yhteisratkaisuun elikkä ihana ihmeellinen liina. Laitoimme Manin liinan päähän puoleksitunniksi, Mani sai oikein purkaa itseään riekkumalla, pomppimalla tasajalkaa, leikkien Batmaniä. Yllättävän kauan tuo jaksaa melskata liinassa kunnes alkaa kulkemaan nätisti ravia erisuuntiin ja näkee kun alkaa rauhottumaan. Tässä kohtaa annetaan kävellä lopuksi muutamia kierroksia kunnes lähdetään takaisin tallille, jossa satula selkään ja menoksi ! Täydellistä, tämän jälkeen toimii ratsastaessa kuin unelma! Ei pukkeja, Ei mörköjä kentän laidalla, Ei pelottavia ääniä, Ei mitään! Keskittyy täysin ratsastajaan, antaa avut lävitse, on rauhallinen ja tekee mitä pyydetään.

Kokeiltiin sama seuraavana päivänä ensin liina ja sitten ratsastus, samalla myöskin näin miten PALJON se kerää energiaa yhdessä päivässä ! Vaatii liina liikutuksen, muuten on turvallisuuskysymys. En halua tietenkään että kukaan loukkaantuu ja samalla Mani oppii että liinassa saa riekkua ja purkaa energiansa, EI ratsastuksessa. Tästä siis eteenpäin ! :)

 Tällöin samana päivänä noukittiin Nea tyttönen mukaan, joka tulee aina kun pystyy sunnuntaisin mukaan ratsastelemaan Mania myöskin :) Hennan kanssa ollaan luvattu pitää pieniä tunteja !
Tässä vielä upea nappaamani kuva Hennasta ja Manista kun pimeä alkoi tulla ja päivä alkoi hälventyä !


By: Niki

2 kommenttia:

  1. Voisin kyllä veikata, että tuo ruokavalion vaihto olisi paras menetelmä, kun sillä kuitenkin tota energiaa kerääntyy...

    VastaaPoista
  2. Jees teksti tsekkaa myös mun sivut : http://www.youtubesuomi.com/

    VastaaPoista