perjantai 7. kesäkuuta 2013

Mani muuttaa !

Tilanteet muuttuu ja ajattelen tallimatkoja, mitä niihin menee bensakustannuksia, joka on tällä hetkellä hirvittävä, eikä bensakaan ole halpaa. Diesel auto olisi tästä syystä paljon kätevämpi mulle, mutta löytyy vain bensa käyttöinen. Tallilta josta lähden en ala tänne selittämään tarkemmin syitä, mutta syitä on monia, jossa täytyy ajatella kaikkea, kuten hevostakin. Eipä siitä sen enempää :)
Talli jolle Mani muuttaa on poikakaverini vanhempien, joka sijaitsee Liedossa, tarkempaa sijaintia en ilmoita :) Matkat lyhenee huomattavasti ja kuukausivuora tulee olemaan 120€ halvempi, niin miksei, jos tälläinen mahdollisuus tulee eteen ?
 
Omaa kenttää täällä ei ole, mutta naapuri tallilta saa x- summaa vasten käyttää kk :) Tarhaan joudun itse ostamaan suodatinkankaan ja hiekat ja tolppia korottamaan ja vetämään sähkölangat, joita alamme huomenna työstämään :) Eiköhän siitä tarha saada tehtyä :) Talveksi sitten rakennetaan pihatto liukuovella, pääsee Mani pakoon kylmyyttä ja tuulta :) Mun mielestä on tosi kivaa päästä myöskin itse rakentelemaan tälläsiä, mitä nyt ei oman rakkaan elukan eteen tekisi ;)?Pestiin Mani treenin jälkeen kunnolla ja vietiin tarhaan, tässä lopputulos ! Kiitti Mani ;) Sain otettua sarja kuvan piehtaroinnista :D

By: Niki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti