perjantai 7. kesäkuuta 2013

Tervetuloa KESÄ ja kärpäset !

Tai en ehkä niitä kärpäsiä niinkään kauheen tervetulleeksi toivota, mutta niin aah kesä<3 !! TAAS on kirjottelut jäänyt sikseen, mutta tällä kertaa ei ollut kyse laiskuudesta vaan siitä että vanha pappa kannettavani sanoi itsensä irti sopimuksesta mun kanssa ;( NÖY ! Kaikki kuvat, kaikki videot, kaikki jäi sinne.. Kävin sitten tänään Raision Gigantissa hakemassa uuden itselleni.. Aivan outoa, yritin katsoa itselleni kannettavaa, jossa olisi windows vista tai 7. Eipä niitä oikein enää ole ja joudun nyt sitten opettelemaan tämän windows 8, josta en pidä ollenkaan :( Oon kai sitten jo liian vanhanaikainen, joka ei halua opetella mitään uutta ;)
 
Tämmöseen sitten päädyin, saman väriseenkin :) Acer aspire v5
Kuva otettu: www.verkkokauppa.com
 
Manin kanssa treenailtu normaaliin tapaan, pikkasen esteitä ja koulua tuupattua :) Selkään nousun kanssa on nyt sitten syntynyt ongelma, mistä kertosinkin jo edellisessä postauksessa.. Eipä siinä sitten mitään, selkään nousua treenataa kunnes ukko osaa olla paikalteen ja lähteä käskystä liikkeelle. Vähän harmittaa kun oppisi tuollasen yhtäkkiä, eipä tässä kuitenkaan auta voivotella. Manin kanssa ollaan nyt aina hienosi menneen ratsastuksen jälkeen tuhoamaan tallin nurkilta nurmikkoa :)
 
  
Kuvissa näkyy Manin uus riimu, joka oli taas jälleen kerran pakko ostaa ku oli nii kiva ja hieno yms :D Niki 10v Agrimarketissa :D Luulin että maksaa kepeesti yli 20€, ja riskillä menin kassalle riimun kanssa ja monitorista näkyi vain 13€, eipä haittaa :)
 
 Mulle on tullut kysymyksiä:
 
 miten suojaan Manin ötököiltä ?
-Ostin Kotimäen Börjesistä Dr. Repel -merkkisen ötökkäkarkoite sumupullon 1000ml.. En sano kyseisestä tuotteesta ollenkaan pahaa, kyllä on ötökät pysyneet loitolla tai itseasiassa todella kaukana. Mutta siis joo ei vielä ole kamalin ötökkäaika, että se tulee pikkasen vielä myöhemmässä vaiheessa :) pullo maksoi 35€
 
 
Oletko miettynyt Manille ötökkäloimea?
- Kyllä. Kovasti haluisin ostaa jälleen kerran Kotimäen Börjesistä tuon BUCAS Buzz Off Zebran. Todella hauskanen idea painaa verkkoon zebran raitoja, tykkään ja se toimii ! Börjesistä loimi maksaa 130€.
 
 
By: Niki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti