maanantai 18. elokuuta 2014

Ensinmäinen Myday videopostaus

Lupailin viime postauksessa tehdä tallipäivä myday:n, joten sain äkkiä itseäni niskasta kiinni ja kuvasin ! Harmikseni meinasin tehdä videon järjestelmäkameralla, mutta eipä siinä ole ollenkaan kuvaamis mahdollisuutta, joten tein puhelimellani. En tiedä sitten kuinka hyvä tämä ensimmäinen on video on, mutta jätin mun ja Hennan löpinät videon loppuun, koska en osaa puhua luontevasti kameralle ja jos aloitan " Mooi, kuvaan nyt tallipostausta ekan kerran thihihihi" niin ei tuokaan hihittäminen oo kauheen kivaa.

Videosta sen verran, että miksi laukkakohtauksia ei ole kuvattu, niin Odi pukitteli kamalasti laukannostoissa, joten en kuvannut sitten sitä, kun haluttiin keskittyä siihen että lopettaa pukittelun. Henna laukkasi puoli ympyrää vain, mielummin pari hyvää laukkapätkää kuin sata huonoa !

By: Niki

3 kommenttia:

 1. Ihan kiva video, ja kiva kun viitsisit vaivautua sen tekemään! Mutta koska mikään ei ole koskaan täydellistä, niin pari asiaa jotka mua häiritsi:
  1. katsoin oikeesti melkeen 2 min kun teit voileipiä. Liittyykö tallipäivään? Ei. Kiinnostiko? Ei.
  2. muutamat videopätkät ovat turhan pitkiä. Saat videon paljon mielenkiintoisemmaksi, kun on monia lyhyitä pätkiä, kuin pari pitkää.
  3. Musiikki pätkisi jonkin verran, ja se olis kiva jos ois yhtenäinen, ja jos kappaleet vaihtuu niin ne pitäisi ns. miksata yhteen. (ainakin mulla pätkis, ja mulla on siis oikeesti hyvä ja nopea itserakennettu pöytäkone joten ei ole siitä kiinni)

  MUTTA SIIS muuten onnistuit hyvin, ja oli kivaa vaihtelua, kiitos :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi! Ajattelin että joissakin kohtiin joku pätkä on pitkästyttävä :D joo se aamupala voileipien teko niin oisin voinut leikata kaikki valmiiksi niin olisi saanut nopeutettua paljon !

  VastaaPoista
 3. Musiikkia en osaa yhtään editoida:D yritän saada seuraavan videon mukavemmaksi katsoa :)

  VastaaPoista