perjantai 15. elokuuta 2014

Pientä lisä informaatiota yleisesti.

Nyt uskallan heti alkuun kertoa, kun asia on varmistunut, Nea sai Odin puoliylläpitoon, joka helpottaa mun elämäntilannetta paljon. Jos Nea olisi jatkanut vain pelkkää vuokrausta, niinkuin viime vuonna, olisin joutunut ottamaan kolmannen osapuolen ja mitäköhän siitäkin olisi tullut ? Riitelyä päivistä, missä mikäkin tavara on ja mihin kuntoon edellinen on ne jättänyt?Pystynkö luottamaan uuteen ihmiseen ? Ei kiitos. Näin on paljon parempi. Odillakaan ei sitten käy miljoonaa eri ratsastajaa. Mielummin annan Odin Nean käsiin itseni lisäksi.






Vihdoin sain kuvauskalustoni kuntoon ! Sain järjestelmäkameran valmistujaislahjaksi isäpuoleltani. Ei vissiin jaksanut kuunnella vuosien kitinääni kyseiseen kameraan ;) Opettelen nyt kuvaamaan ja yritän ottaa kameraa tallille mukaan usein. Enää ei tarvitse hävetä huonolaatuisia iPhonella ottamia kuvia. Itseasiassa tuon uuden puhelimen myötä ylemmätkin kuvat on otettu, ja omasta mielestäni hyviä/suht tarkkoja kuvia on ottanut. Mitä mieltä te olette?


Kamera : SONY a390
Objektiivit: Tamron AF 70-300mm 1:4-5.6 Tele-Macro (1:2)
Sony 3.5-5.6/18-55 SAM
Sony DT 1.8/50 SAM

Toivottavasti kerroin objektiivien putkista oikein termein, korjatkaa mua jos kirjotin höpöjä ! Yritän nyt sitten saada aikaiseksi MyDayn videopostauksen ! Ainakin yritän kuvata järkevästi, toivottavasti en kuullosta tyhmältä heti ensikertalaisena, mutta yritetään ! :)

By:Niki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti