torstai 18. lokakuuta 2012

Juoksutuksesta.

Mani ei ole IKINÄ käyttäytynyt noin niinkuin eilen käyttäytyi juoksutuksessa ! Oikein pisti harmittamaan... En tiedä oliko Manilla sitten todella paha päivä? Halusiko vetää vain homman leikiksi ? Vai johtuiko vain yksinkertaisesti siitä kun näki, että muille jaettiin jo päivä heiniä tarhaan ? 
Mani ei kävellyt kokonaista ympyrää vaan hakeutui AINA keskelle missä juoksuttaja oli. Aina sai uudelleen "työntää" Manin takaisin uralle ja sama ravissa. Katselin hetken tota touhua ja päätin hakea raipan avuksi, jos jölköttelisin perässä. Okei joo se onnistui, mutta vain HETKEN ! Mani alkoi todella voimakkaasti protestoimaan raippaa vastaan ja heitti kepeästi pukkeja ja sai ihme virtapiikkejä ja ryntäili edestakaisin ja ei tiennyt minne mennä. Komensin Mania kun huitoi takajaloilla aika lähellä mua ja löin raipalla maahan ja samalla hetkellä Mani melkein onnistuikin potkaisemaan mua. Aina yritettiin uudelleen ja uudelleen ja päätin laittaa raipan suosiolla sivuun, ennen kun alkaa tulemaan ruumiita. Mani rauhottui kun huomasi että raippa on poistunut, mutta ei meidän työskentely edistynyt. Edelleen käynnistä-raviin siirtyminen oli täyttä tuskaa ja pukkeja sateli ja ihme ryntäilyitä. Kaksi tuntia yritettiin saada edes yhtä täydellistä ravi kierrosta, mutta ei.. Tiedän että näin EI saisi lopettaa, mutta itsekkin väsyi ja kädet oli kovilla, meidän oli pakko lopettaa ja viedä Mani tallin kautta tarhalle ja antaa heinät eteen.. Toivon vain että Manilla oli huono päivä, ettei tästä tulisi minkäänlaista tapaa vetää leikiksi. 

Miettisin koko sen päivän miten olisi voinut tehdä toisin? Olisiko joku muu saanut sen liikkumaan kunnolla? Mitä Mani ajattelee ja mikä sai sen lopulta käyttäytymään v-mäisesti ? Saa nyt nähdä mitä huomisesta tulee ja toivottavasti olisi normi itsensä taas kentällä :) Eihän tässä olla periksi antamassa ! :)

Ainiin en ole muistanut tehdä postausta tilaamistani varusteista :) ! Tosiaan tilasin Hööksiltä 2 kpl JH Collectionin sukkia, JH Collectionin Yleissatulahuovan, kylkeen korvahupun ja ratsastushanskat.

Linkit tuotteisiin: Ei kommentteja:

Lähetä kommentti