sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Kehitystä ja muutosta.

Mani on ollut nyt mulla vähän päälle jo kuukauden. Tässä vähän näkyy mitä  muutosta ollaan saatu aikaan:

Tämän näköisenä ostin Manin (1.)


Ja tässä yli kuukauden tulos (2.)Saatu vähän lihaa luidenkin päälle, erityisesti ryntäisiin ja vähä peppulihaksia. Ihmeteltiin tallinomistajan kanssa missä maha ? Heinä määrää lisättiin ja myslin, mutta tuloksetta, näkyy kaikkialla muualla mutta ei mahassa? Päädyttiin tulokseen että laksotetaan Mani ja toimi ! Mahaa tuli ! Mutta en väitä etteikö tarvis lisää lihaskuntoa, tottakai tarvitsee, eli mennään päivä kerrallaan ja Manin oman jaksamisen mukaan :)
Taimen kävi pari päivää sitten perjantaina katsomassa Mania, hampaat raspattiin vaikkei ollutkaan hammaspiikkejä ja tutki selän kunnon, joka on edelleen huono. Taimen sanoi että joulukuuhun täytyy vielä odottaa että voi iskeä satulaa selkään, tosin jos selkä on parantunut!. Tiedossa siis lisää ja senkin päälle lisää hieromista. Jos selkä on edelleen umpijumissa ja arka niin sitten mietitään jo mitä aineita ruvetaan käyttämään, kun kerran kotikonstit alkavat loppumaan :/ pidetään nyt peukkuja ylhäällä ja toivotaan parasta mutta pelätään pahinta !

Eilen otettiin luottamusharjoituksia Manin kanssa ja liinassa käynnistä raviin siirtymistä ja toisinpäin pelkän ääniefektien kanssa, yllättävän hyvin tajusi mitä haluamme ! On mulla Hieno poika! 


Mani piti Hennan hallinnassa pientä etäisyyttä tulla lähemmäksi, loppujen lopuksi sieltä se kömpi haistelemaan Hennan takkia ja sai runsaat kehut ja taputukset :) ! Mani tuleekin itseni luokse aika nopeasti, mutta haluan sen saavan luottamusta muihinkin ihmisiin, ettei me olla ilkeitä ihmisiä, jotka pakottaa liikkumaan ;D


Sitten tälläinen vielä, mulle on lähetetty viestiä s-postiin siitä miksen itse esiinny kuvissa ? Siksi koska olen viikolla useinmiten yksin tallilla eikä siellä yleensä ole sinä hetkenä ollut muita samaan aikaan, jolta olisin voinut kysyä viitsisitkö tulla kuvaamaan kentän laidalle tai tallitouhujani Manin kanssa tai sitten yleensä en vain yksinkertaisesti muista sanoa kavereilleni jotka on mun kanssa tallilla että otatko kuvia musta :) Voin yrittää tänään muistaa sanoa Hennalle että ottaa musta ja Manista kuvia :) !By: Niki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti