sunnuntai 21. lokakuuta 2012

treeniä treeniä Mani !

Edellisessä postauksessani kerroin kuinka Mani ei suostunut liikkumaan, niin 19pv ja tänään liikkui oikein upeasti ! Henna sai päättäväisyydellä ja "tappelulla" Manin likkumaan, kun huomasikin että Hennaa ei aliarvioida ja käyttäytyi nätisti :) Harmi itse en ole päässyt liikuttamaan, vaan joutunut seuraamaan kentän laidalla Manin liikutusta. Polveni sanoi sopimuksensa irti ja nyt joudun pitämään polvitukea :( Elikkä tämän viikon joudun pyytämään, jonkun tulemaan liikuttamaan Manin.

Oon ihmetelly miksi Manin nivelet paukkuu ja poksuu joka askeleella, joskus enemmän ja joskus vähemmän. Onkohan sillä sittenkin vikaa nivelissä ? Vai yksinkertaisesti kun on ollut ennen niin vähemmällä liikunnalla niin nivelsiteet on löystynyt tai paukkuu ja poksuu muuten vain ? Rutiseehan meilläkin nilkat ja polvet ja sormet :D ! Vielä en ole huolestunut toden teolla, vaan oon ihan vain alkanut miettimään mistä mahtaisi johtua. Tallinomistaja kuitenkin rauhotteli mua sen verran ja kuitenkin esitteli niveliin auttavia lisäaineita, jos haluan kokeilla yhden kuurin ja katsoa häviääkö rutina? Nooh pistetään mietintä myssyyn ja ihmetellään :) 

Tänään otettuja liikutus kuvia :) Loput kuvat on otettu 19 päivä. Manilla oli ollut pikkasen tylsää karsinassa ja oli päättänyt lähteä ulos sieltä. Mani oli itse avannut ovenkahvan, repinyt sen toisesta päästä irti että saa sen paremmin suuhunsa ja vetänyt sivulle ja vola ! Ovi on auki! Mani oli kiertänyt tallin toiseen päähän missä on ollut pieni kasa heiniä lattialla ja pistänyt parempiin suihin ja pesuhallin edessä on vati, jossa on leipää ja omenoita, nehän vasta hyviä olikin ! :D Tallinomistaja oli tullut sitten talliin antamaan iltasapuskat ja huomannut manin nuuhkimassa nurkassa ja sanonut " Menes kotti sieltä!" Mani oli sitten kävellyt takaisin karsinaan ilmein ettei olis poistunutkaan sieltä :D Eipä oveen auta mikään muu kuin laittaa vielä kiristys remmi kaltereihin ( Kuvassa näkyy). Hömppä !


 Tässä kohtaa mun on pakko pahoitella hyvin epätarkkaa kuvanlaatua ja yli valaistuja kuvia. Ei ole nyt tällä hetkellä kunnon kameraa kun en tiedä missä kameran akun laturi on :/ Joten olen joutunut puhelimellani ottamaan kuvat :) Toivottavasti ei paljoa häiritse !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti