tiistai 8. tammikuuta 2013

Istunta harjoitusta minulle? KYLLÄ, kiitos !


Tänään kävin Miian ja Hennan kanssa Hennan tallilla, jossa maijailee Nose out Kemp "Nosse" hepoinen, jonka Henna nykyisin omistaa puoliksi toisen henkilön kanssa :) Nosse on hyvin rauhallinen, sympaattinen ja todella kiltti, joten ajattelin vähän pyytää Hennaa avustamaan mua mun istunnan kanssa. Nosse on siitä hyvä kun keskittyy vain ainoastaan pyydettyyn tekemiseen, eikä jää ihmettelemään mitä ratsastaja selässä touhuilee, joten sain rauhassa korjailla asentoa selässä kun Nosse käveli omalla automaatti kauramoottorilla eteenpäin uraa ;) 


Alkuun oli hieman hankaluuksia löytää kunnon ryhtiä selässä ja Henna kentän laidalta huuteli mitenpäin pyörin selässä :D Loppujen lopuksi löytyi hyvä asento ja siitä sitten vain työskentelin Nossen kanssa reipasta käyntiä ja mentiin puomejakin. Sitten hetken kuluttua Henna halusi hieman pyöreyttä lisää ja antoi mulle normien ohjien kaveriksi vielä gramaanit käteen. Sitä sitten työstettiin hetki ja otettiin pois ja jatkettiin normi ohjilla :) Miia halusi tulla sitten taas selkään työskentelemään omaa ratsastusta.


( Vissiin korjasin asentoa?)Manille ostin nyt meksikolaiset Horse Housesta, toivottavasti nyt sopii paremmin :) Manista nyt muutenkaan ole nyt kerrottavaa kun tänään en mennyt omalle talille, Heidin ja Annikan päivä :)

Tässä vielä nämä suitset


By: Niki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti