keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uusi vuosi ja uudet kujeet ! Tervetuloa 2013!

Nyt on sitten joulu ja vuohden vaihde juhlittu :) ! Toivottavasti teillä lukijoilla oli myöskin mukavaa ja nautitte ! Katsotaan mitä tämäkin vuosi tuo tullessaan, mielellään positiivisia tapahtumia :) eikös me kaikki sitä toivotakkin? 

Käytiin Hennan kanssa uuden vuoden aattona ratsastelemassa vielä, ettei Manille jää turhia vapaa päiviä treenaamiseen. Kun astuimme talliin sisälle saimme iloiset hörinät vastaan ja kaikki kuikuili ketä tuli. Suunnistin suoraan info taulullemme ja vähän niskakarvat nousi pystyyn, kun tallin omistaja oli kirjoittanut että raketteja on jo ammuttu mäellä ja naapuri alkaa amputaan ekan satsin klo 18.00. Olihan kello vasta onneksi neljä, pieni helpotus, mutta silti pikkasen rupes jännittämään, jos tulee paukkuja samaan aikaan kun työskennellään kentällä. Mani valmiiksi ja suunnistettiin kentälle. Mani oli heti rauhaton ja jännittynyt ja kyttäili koko ajan, enkä yhtään ihmettele kun on varmasti jo kuunnellut rakettien suhinaa ja pamahdusta. Luulen että sekin myös vaikutti hyvinkin paljon myös tilanteeseen, kun itse myöskin jännitimme, että koska :D Koitettiin siinä haukkoa henkeä ja rauhottua ja unohtaa koko uusi vuosi :D Kentällä Mani oli reipas ja mörköjäkin oli luultua enemmän taas syömässä pikku heposia, onneksi luulot heti pois ja keskityttiin tekemisiimme. Otettiin perus alku: reipas käynti ja voltteja joka sivulla, vaihdettiin suuntaa, lämmittelyn jälkeen siirryttiin ravailemaan ja taas sai ottaa luuloja pois. Kunnes työskentely alkoi sujumaan ja Mani edes vähäsen rentoutumaan, Mani sai piitkät ohjat hetkeksi, sai hetken hengähtää ja paljon taputuksia :)  Tehtiin pieni muotoinen koulu ohjelma, okei Nikin ja Hennan kouluohjelma :DD pitkillä sivuilla ravailtiin ja ennen kun ura kaartuu lyhyelle sivulle, siirryttiin käyntiin ja otettiin pysähdys ja taas kun päästiin pitkälle sivulle niin takaisin rauhalliseen raviin. Mani meni hienosti ! 
Loppu käynneissä huusin Hennalle että ambulanssi, paloauto tai poliisiauto on tulossa ihan kentän vierestä. Henna keräsi ohjat takaisin käteen ja otti tuntuman ja yritti kehittää tekemistä, kyseinen ajoneuvo kiidätti ohi, Mani pikkaisen ihmetteli mikäs helvetti se oli mutta antoi hyvin asian olla ja taas sai antaa paljon taputuksia palkinnoksi ja suorittaa loppu kävelyt kunnialla loppuun ! Mikä parasta? Ei yhtään rakenttia pamahtanut missään ;) Onneksi ! Mani olisi tullut pelihousuistaan läpi, saanut ihan varmaan sekokohtauksen ja ties mitä olisi tapahtunut ! Loppu hyvin kaikki hyvin :)

Työnsin Hennalle mun puhelimen ja sai luvan kuvata mua ja Maniakin välillä tai siis itseasiassa toista kertaa ja kuten kuvissa huomaa en oo mikään linssilude ! :D Joten kuvat on vähän mitä on ja oon niin edustava ;) Älkää antako sen häiritä :D

Ostin Manille AgriMarketista uuden fleece- loimen eikä ollut edes kallis ! 34€ ja jotain hiluja päälle :) En nyt sit tiiä onko tammoille suunnattu, mutta oli niin pehmoinen ja muutenkin kivan värinen niin oli pakko ostaa :) Saa luvan kelvata! Talvisin nyt ainakin fleece- loimia ei ole ikinä liikaa !! Pesen kuitenkin suht usein loimia, kun mua ällöttää kun on ihan tahrasia ja Mani kun vielä tykkään pyöriä ties missä  :DBy: Niki

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti