sunnuntai 25. elokuuta 2013

Hankintoja, tuliaisia & kuulumisiani

Vaikka blogini aihe kertoo osittain minusta ja Odista, niin ajattelin kerrankin tehdä hepattoman postauksen ja kertoo ihan omia kuulumisiani :) Katsotaan mitä keksin itsestäni kertoa, yksityiskohtiin en kuitenkaan lankea, joten aijon kirjoittaa/höpöttää ihan yleisesti mitä mulle on tapahtunut.
Hevostelemaan en ole nyt päässyt viikonlopun aikana kertaakaan, onneksi huomenna on jo pakko mennä liikuttamaan Odia kentälle. Syy siihen miksen ole nyt itse päässyt liikuttamaan kun koulussa rikoin vasemman käden ranteeni, syytä tähän en tiedä, mutta käsi ei liikkunu mihinkään suuntaan ja sille ei voinut siirtää painoa, joten se vain roikkui mukanani :D Nyt se alkaa olemaan jo toimimaan niinkuin pitäisi :)
Kesäloman aikana sain mahdollisuuden hankkia uudet silmälasit ja käytiin äitini kanssa kilpailuttamassa eri silmälasiliikkeitä kun oli alennus myynnit alkanut. Instrumentariumista löysin kaksi hyvää vaihtoehtoa, mutta kuitenkin valitsin Versacen laseihin, koska pidin kehyksien timantti koristeista ja muutenkin lasit näyttivät hyviltä :) Toiset lasit oisivat kuulemma tuonut kasvojani persoonallisemmaksi, mutta eivät miellyttänyt kovinkaan omaa silmääni, joten suljin hetimiten ne pois. 
Laseihini otettiin itsestään tummentuvat linssit, joita en ollut tietoinen ollenkaan että sellaisiakin pystyy tekemään :D Uudet silmälasini muuttuu ulkona auringon paisteessa ns. aurinkolaseiksi. Aika siistiä omasta mielestä :)


Kaverini lähti parin viikon lomalle Kreetalle ja kyseli mitä haluaisin tuliaisiksi, joten toivoin uutta lompakkoa kun tuo alkaa olemaan ihan hajalla, mitkään seteli ja kuitit saatika kolikot eivät pysy missään välissä ja aina saa noukkia niitä laukun pohjalta -.- Joten uusi lompakko kiitos! Seuraavaksi kun oli viikkoja kulut kaverini soitti että mulle saapisi lompakko lähetys, eli voisiko tulla vaikka meillä kaffella käymään, jotta saisi juoruttua ja antaa uuden lompakon :) Meillä on samanlainen maku vaatteisiin, laukkuihin yms, joten osasin odottaa kivaa lompakkoa :) 

 Tänään oltiin katsomassa kaverini, sen poikaystävän, minun ja omani kanssa tänään leffassa katsomassa tätä uutta kauhu elokuvaa nimeltä kirottu. Mun makuun aika laimea kauhuksi, riivaava nukke ja yks sekoava perheen äiti, niin arvattavissa eri kohdissa mitä tulisi tapahtumaan. Pääasia että sai hengailla hyvässä seurassa. Kun haettiin tuntia ennen liput niin ajateltiin mennä Robert`s coffeeseen vähän hörppimään kahvia, tiskillä kuitenkin muutin mieleni ja tilasin vadelma-mango smoothien. Tykkäsin tosi paljon ! Suosittelen maistamaan!


By: Niki

1 kommentti: