lauantai 31. elokuuta 2013

Perus viikko

Viikko hurahti taas niin ettei edes tullut huomattua :) Viikolla Nea on ruvennut vuokraamaan Odia tiistaisin ja torstaisin, joten viikonloppu jää mulle :) Talvi tallipaikkakin on varmistunut, Odi siirtyy talveksi Lemuun missä on Hennan ja Jennyn hevoset Nosse ja Fanni :) Jennyn blogiin tästä . Syy miksi Odi menee Lemuun on se että poikaystäväni porukoilla ei ole vapaita karsinapaikkoja tällä hetkellä, kesällä hevoset pärjää kuitenkin yötäpäivää ulkona, joten ei ole tarvetta karsinalle. Odi kuitenkin on kesät Liedossa :)

Viime torstaina Nea kävi liikuttamassa Odia ja veti tehotreenin, useita ravi pätkiä ja lopuksi muutamat laukkaympyrät kentän päädyssä. Ennen kuitenkin kun lähdettiin kentällepäin, Nea harjaili ja pisti Odia kuntoon tarhassa, mä siivosin tarhaa ja lähdin tyhjentämään kottikärryjä lantalaan päin, sain kuorman kipattua ja lähdin löntystämään takaisin päin tarhalle, kunnes huomasin jotain epätavallista :) Poikaystäväni oli kiivennyt Odin selkään ja Nea talutti tarhaa ympäri, kunnes otin kännykän nopeesti käteeni ja räpsäsi kuvan ;)

Hyvä yritys piiloutua huppuun ;) !

Tänään Henna lähti kanssani tallille ratsastelemaan. Odi kuuntoon ja kentälle :) Henna meni ensin ja ravasi koulukiemuroita/koko kenttää ja lakkaili ympyröitä ja halusi hypätä kaksi kertaa 50cm esteen. Tämän jälkeen minä hyppäsin selkään ja vedin loppu ravit ja käynnit Odin kanssa. Nyt tulee vihdoinkin kuvia musta kun ratsastan kun sitä ollaa kovin toivottu! Aina kanssani ei ole ketään, joten ei löydy kuvia musta ;(
En ole kauheen hehkeen näköinen, mutta tässä ratsastus asusteeni tänään :D

Ratsastin kentältä takaisin kotitalliin, jonka jälkeen Odilta vermeet pois päältä, loppu harjaus ja linimentit niskaan :) Odista on tullut nyt paljon reippaampi ja ehkä ihan pikkasen saanut massaa pyllyyn. 
Odin ruokavaliokin on muuttunut, nykyään Build- up: n lisäksi lisätään kourallinen kauraa ja desin verran rypsiöljyä :) Toivottavasti auttaa lihoamiseen :)


By: Niki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti