perjantai 2. elokuuta 2013

Lihasten kasvu alkakoon (:

Tänään nappasin Hennan mukaan ja lähettiin tallille jo kello 10.30. Yleensä en ole näin aikasin liikenteessä, mutta aamulla kentällä on yleensä hiljaista, joten saa olla rauhassa. Eikä se kuitenkaan haittaa menemistä, jos siellä on muita :) Henna ratsasti Odin kevyesti läpi tänään, kun aloitetaan rauhallisesti Odin kunnon kohottaminen, eli ei mitään hikilenkkiä. Puolituntia riittänee hyvin kun alku- ja loppukäynnit lasketaan mukaan. Aika rimpulalta ainakin takapäästä näyttää, mutta pikku hiljaa pikku hiljaa :) 

Odin käsittely on paljon mukavampaa kuin Manin. Mani oli tarhassa häijy ja vittumainen, joten käsittelystä ei yleensä selvinnyt ilman taistelua. Turha oli myöskin kuvitella esim. harjata tarhassa, kun Mani jo näyttää pyllyä ja ehkä jopa yrittää monottaakkin :/ Suitset sentään sai aina kurotettua päähän. 
Tänään kokeilin miten Odi antaa tarhassa käsitellä, harjata sai kaikessa rauhassa, suitset sai laittaa päähän, sai satuloida rauhassa ja laittaa suojat. Wau! Kerrankin löysin hevosen, joka on niin kiltti ja sympaattinen otus :,) Vielä Manista vaikka oli mitä oli eri tilanteissa, oli siinäkin sitä jotain ja hyviä puoliakin :) Etten nyt pelkästää ala ylistämään Odia maailman tappiin asti, mutta tähän asti Odi on mun number one <3Kentällä Odi oli rauhallinen, eikä löytänyt hevosia syöviä mörköjä. Tälle pojalle käy kaikki ! Kiinnostaakin jo kuinka paljon virtaa sitten löytyy kun lihaksisto alkaa kasvamaan :) Kentän laidalla on koristeena pikkuinen tuulimylly, tai pikkuinen ja pikkuinen, niin ohitus sujui ongelmitta kuin viimeksi kentälle menossa, kun meinasi Odin mielestä hotkaista sen parempiin suihin ;) Puolentunnin päästä kun poistuttiin kentältä niin halusin parit maastokuvatkin räpsästä.
Kun päästiin takaisin kotitallille, mentiin suoraan tarhaan ottamaan varusteita pois ja harjailemaan hiekat pois. Kokeilin miten suhtautuu sumutuspulloihin, kun yritin Odia suojata ötököiltä ja mäkäräisiltä. Hui kamala, pullo oli aivan järkyttävä ja sumu, hetken vielä kokeilin jospa nyt antaisi edes vähän suihkuttaa, mutta kun ei. En sitten ala kiusaamaan enempää, niin suihkutin sieneen ja sillä pyyhkisin ötökkä karkotetta ympäriinsä Odia. Kaipa se tuohonkin tottuu ajan kanssa :) Seuraava ongelma, linimentin laittaminen. Aluksi antoi lapoihin ja etukavioihin laittaa ihan nätisti, kunnes Odi haistoi sitä, hyiii ja käveli karkuun :D Hetken sai kävellä perässä, kunnes turvautusin riimunnaruun, mä pitelen kiinni ja Henna laittaa vielä selkään, takakavioihin ja pitkiin peppulihaksiin. Odi yritti vielä karata Hennan käsiä karkuun, mutta luovutti :) Tämän jälkeen huomattiin että riimun lukko on rikki, tai oikeastaan lukon sisälle on mennyt hiekkaa, eikä liikkunut mihinkään suuntaan :/ Onneks mulla noita riimuja löytyy muutama hassu kappale, jotten ei haittaa :) 
Verkkoloimenkin otan kotiin mukaan, kun on niin likainen.


Riimukin saatiin korjattua, kiitos kaverinipoikaystävälle ja samalla yritin pestän sen puhtaaksi. Noh kyllähän se vähänpuhtaammaksi tuli, muttei paljoo, joten Odia saa oman riimunsa takaisin. En kyllä ymmärrä miten niin Odin saa oman riimun takaisin, kaikki mitä multa kaapista löytyy on Odin :D 


Tästä se alkoi..


Lopputulos.. Kyllä se vähän puhtaammaks tuli, se olikin sininen eikä tumman ruskea :)

By: Niki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti