lauantai 21. syyskuuta 2013

Kaikki loppuu suurimmaksi osaksi aikanaan, mutta kiitos siitä!

Pieni postastauko on ollut jälleen, pahoitteluni siitä.. Yllätyn kuinka moni osallistui järjestämääni blogi arvosteluun ! Ja nyt mietitte miksi en ole tehnyt sitä? Tarvitsen vähän aikaa kun käyn blogit läpi, luen eri tekstejä, syvennyn siihen ja tsekkaan ulkoasun läpi :) Antakaa siis aikaa !

Nea on jatkanut vielä Odin vuokraamista mutta tässä kuukaudessa sekin loppuu :/ ellei hyvä tuuri käy vielä niin Nea voi vielä ens kuun alussa vielä ehtiäkkin ratsastamaan muutaman kerran Odilla, kunnes Odi siirtyy Lemuun.  Mielelläni jatkaisin yhteistyötä Nean kanssa, mutta vastaan tulee bensa ja edestakaisin ajaminen ;/ Toki otan Nean satunnaisesti mukaan Lemun tallille Odia ratsastelemaan. Eli Nean ratsastaminen ei lopu Odin kanssa kokonaan :)

Nea on tehnyt todella hyvää työtä Odin kanssa, tuloksiakin näkyy jo Odissakin ja siinä missä kaikessa se on kehittynyt Nean ratsuttamana. Tuloksilla meinaan sitä että Odille on kertynyt jo omasta että muidenkin mielestä massaa, ainakin takapäähän ja ratsastuksessa kaikki avut menee lävitse ja Odi tekee niinkuin pyydetään.
Kemiat on selvästi kohdanneet toisensa, kummatkin ymmärtää toisiaan ja sitä mitä pyydetään ;)

Jos teitä lukijoita kiinnostaa lueskella enemmän Neasta ja Odista ja nähdä jopa videoita, niin Nean blogiin pääset tästä !
Täällä on märkää ja lätäköitä kaikkialla, onko pakko jossei halua ?


By: Niki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti