lauantai 21. syyskuuta 2013

Parempaa hevosta en olisi voinut toivoa, en edes ajatella..Odista pidän kiinni loppuun asti, kunnes mun on aika päästää irti ja päästää vihreämmille laitumille. Yritän tehdä aina parhaani sen eteen että Odilla on kaikki hyvin ja että se on terve

Mun muru<3

Tässä samassa mulle tuli kamala ikävä Mania :/ Olen jutellut Odin entisen omistajan kanssa, joka otti Manin vaihdossa siitä että mitä Manille nyt kuuluu ? Manille kuuluu tosi hyvää ja on päässyt jonnekkin ratsastuskouluun tekemään tunteja! Mieletöntä! Oon niin iloinen Manin puolesta että on päässyt noin pitkälle kuukausien koulutuksen ja ratsuttamisen jälkeen! Kyllä siitä ihanan ja toimivan hevosen saa! :)Odi on ollut mulla nyt kohta yhteensä 3kk, ja yritän nyt etsiä mahdollisimman hyviä kuvia siitä, miten Odille on kerääntynyt tuota massaa, juuri sen takia että itsekkin huomaan sen. Nään Odia tosi paljon ja itse en sitä huomaa miten paljon sitä massaa alkaa tulemaan, aina vain kuullut kun muut sanoo siitä että massaa on tullut :) Odia aloin heti liikuttamaan joka toinen päivä+ extra päiviä, eli liikutuskertoja kertyy viikossa 4-5. 

1 kk
2 kk

Melkein 3kk

Sain jennyltä kokeiltuun jännesuojat, kun on jäänyt ilmeisesti Fannille ylimääräikseksi, taisin muuten tästä aikaisemmin jo kertoa aiemmissa postauksissa, joten anteeksi jos toistan asioita :D Anyway ne oli pinkit ja ajttelin ettei ole kyllä Odin väri ;) Haettiin poikaystäväni kanssa Biltemasta punaruskeeta paukkumaalia suorakiillolla. Miettisin mattaväriä, mutta kyllä kiilto vei voiton ;) Päästiin viime perjantaina aikaisemmin, joten keksisin että ne suojat voisi nyt maalata. Harmi autotalli oli kiinni niin olisi voinut hiomapaperilla vähän karhentaa suojien pintaa, että maali tarttuisi hyvin, joten nyt kävi niin kuin ajattelinkin, eli kun suojat osuus toisiinsa niistä lähtee tämä ruskea maali ja alta sitten pilkottaakin pinkkiä :D Eipä tuo haittaa, katsoo joku päivä kun ne voisi tehdä kunnolla :) Silti en takaa etteikö pinkki tulisi näkymään, koska suojien materiaali on mikä on? :) Tälläiset niistä sitten tuli ! + innostusin vielä pesemään Odin harjat.


By: Niki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti