sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Perjantai on hyvä päivä heppailla

Aamulla piti nousta klo 7.11 ylös ja lähteä reippaana kouluu, mutta aina vaan torkutin tunnin eteenpäin ja koulupäivä olikin tältä osalta ohi. Sänky oli niin houkutteleva, että kertakaikkiaan sieltä ei päässyt ylös ollenkaan. Noh tuli 4h poissaolo hankittua, eikun korvaamaan!
Aikaisemmin olin luvannut Jennylle että pääsee Odin kanssa ratsastelemaan tällä viikolla, joten soitinkin Jennylle puoli kymmenen maissa että ei pystynyt nousee kouluun aamulla joten voidaan ennen yhtätoista olla hakemassa jo Jennyä ABC:lta. Jenny olikin ehtinyt meitä ennen apsille ja sieltä sitten suuntana tallille. Tällä kertaa halusin kokeilla varustaa Odin silleen että on puussa kiinni, kun nykyään kun yritän varustaa tarhassa niin leikitään kissa hiiri- leikkiä, kun herra onkin keksinyt että karkuun voi lähteä mitä vain :D Odi yritti pakoilla mua suojien laitossa ja suitsien laitossa, kunnes huomasi että pakoreittiä ei ole, paikallaan on seistävä. Kun Odi oli valmis, Jenny hyppäsi selkään ja lähdettiin kävelemään kentälle.  Jenny vielä kentällä hetken käveli käyntiä, kunnes alkoi ravaamaan koko kenttää tehden voltteja ja mä yritän seurata perässä ja räpsiä kuvia :) 
Katsellessa Jennyn ravailua Odin kanssa, Odi yrittää kantaa itseään muodossa vähän väliä, mutta kun ei ole vielä takapään lihakset kunnossa, niin jääkin yrittämiseksi :/ Jenny ravasi hyvän tovin, kunnes siirtyi laukkailemaan koko kenttää ja joka päädyssä teki pääty ympyrän, ennen kuin siirtyi sivu uralle. Tämän jälkeen kysyin Jennyltä haluaako kokeilla hyppimistä ja sehän passasi. Rakensin äkkiä n. 50cm esteen, jota Jenny hyppäsi muutaman kerran kummastakin suunnasta, jonka jälkeen jatkoi ravailua ja veti loppukäyntejä. Odi ei ole varmasti saanut pitkään aikaan näin hyvää treeniä, kun oli ihan hikinen !

Kiitos Jennylle !
Tämän jälkeen suunnattiin Jennyn tallille, koska Jennyn hevosella Fannilla on kengitys kello 2. Pikkasen myöhästyttiin siitä, muttei paljoa! Fannin kengitys oli valmis ja siitä suunnattiin kohti Lemun tallia, jossa Henna ja Jenny oli pistänyt tallia sisältä uuteen uskoon, eli maalailivat siellä ! Tallitilakin muuttui paljon valoisemmaksi, ettei ole niin synkkää :) Hyvä tytöt! Vielä he innostuivat mennä treenailemaan sänkipellolle ja pyysivät jos ottaisin kuvia ;) Onnistuu siispä sänkipellolle! Henna hyppäili Nossen kanssa ja Jenny meni pääosin ravia :) Jennyn blogissa on omasta mielestäni paljon parempi kirjotus tästä päivästä joten käykää kurkkaamassa täältä ! Heposet olivat NIIN hikisiä että päättivät suihkutella ja tässä pesu kuva Nossesta :D
Huomaa kyllä että syksy on tulossa hevosten osalta, Odikin riehu tossa yksi päivä tarhassa vedellen pierupukkilaukkaa ympäriinsä :D En kehtaa laittaa kuvia siitä vaikka sainkin otetuksi, kun on kauheeta pikselimössöä :/ Odille oonkin nyt heittänyt yöksi vuorettoman sadeloimen päälle, pitämään sitä lämpimänä.Torstaina Odin juoma-astiasta löyty tälläinen ällötys! Raukka parka on saanut kamalan kuoleman ;(

By: Niki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti