maanantai 14. lokakuuta 2013

Sänkkäri treenit !

Kysyin Hennaa tallille pitkästä aikaa mukaan, ja nyt kerrankin kun on sänkkäri käytössä ja samalla näkee miten Odi käyttäytyy pellolla :) Munkin oli kyllä tarkoitus ratsastaa ja jätin ratsastushousuni yms muut kamani toiselle kämpälle, jossa on tällä hetkellä remontti valmis.
Henna lupasi tulla hakemaan mut ja kellokin hurahti niin että, joudun pitämään oikeasti kiirettä että pääsen tältä vara kämpältä hakemaan kamppeeni. Kipitin nopeasti suojatien yli ja nurkan taaksen ja vinkkasin Hennalle, joka istui autossa tähystellen kelloa, että käyn vielä ylhäällä. Hississä kun pääsin oikeaan kerrokseen muistin, poikaystävälläni on makuuhuoneen lukon avain, huoh! En enää viitsinyt käydä enää hakemassa niitä, joten olen ratsastamatta. Sattumalta valitsin oikein hyvät tallihousut, uudet valkoiset colleget... Lähdettiin siinä sitten tallia kohti ja samalla Hennakin näkee missä Odi nyt majailee :)

Perille päästyämme, haettiin Odi sisälle tarhasta ja muut varusteet ja suunnattiin kohti sänkkäriä. Odi oli niin innoissaan, alkukäynnit vedettyä, kun Henna antoi pohjetta ja nosti siitä laukan suoraan. Hennahan ei tätä hyväksynyt ja pyysi uudelleen ravaamaan, mutta taas etunen nousi ja takapää pompahti, laukataampas! Uudestaan sama juttu, laukka edelleen vain nousi, mikä se sellainen ravailu  ? Odilla tuntui muutenkin olevan valtavasti virtaa, joten Henna päätti aloittaa sitten laukkaamisella. Odista näki oikein kuinka nautti isolla alueella laukkaaminen, sai tehdä pikkasen töitäkin, kun maa oli niin pehmoinen :) Kun Odi oli tarpeeksi laukkaillut niin Henna päätti että nyt ravaillaan kyllä hetki, löytyihän ne oikeat askeleet ;) 
Ikinä Odia ei ole saatu noin hikiseksi kuin nyt oli ! Loppuun Henna otti muutaman pitkät laukka spurtit muutaman kerran ja Odi sai päästää viimisetkin höyryt itsestään, ja tämän jälkeen sitten kunnon loppukäynnit :)
Kuvia on paljon, joten en jaksa enempää selittää !

Loppu spurtit !By: Niki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti