lauantai 12. lokakuuta 2013

Syksyinen iltapäivä kävely maastossa¨Päätettiin Jennyn kanssa eilen tallilla, että jos tultaisiin tänään tekemään kävelylenkki maastoon ja samalla nään maastoreittejä tallin ympäristössä. Tätä ennen mietittiin jos käytäisiin kurkkaamassa Seijaisissa olevia rantaralleja, mutta jätettiin se nyt suosiolla väliin, kun yllätys yllätys meillä kesti lähtö ja Jenny parka joutunut vaikka kuinka kauan odottaa meitä :( Pahoitteluni !

Kun päästiin poikaystäväni kanssa tallille, Jenny siellä jo reippaana tyttönä oli ottanut hevoset tarhasta ja joutunut vahtimaan poikia, ettei rähistä ;) Siitä sitten kävin vaihtamassa toiset ratsastushousut ja sukat, kun pesukone ei suostunut linkoomaan pyykkejäni ( ei antanut avata luukkua), joiden seassa oli lempi ratsastushousuni :( Mikäköhän sitäkin vaivaa? Kun olin saanut kimpsut ja kampsut päälleni, lähdin hakemaan satulaa, suitsia yms harjoja, Odin varustamista varten. Harjasin pojan huolellisesti ja katsoin odin entistä haavaa, joka oli tullut siinä rytäkässä kun oli hypännyt Nossen ja Fannin puolelle pakoon, pelottavaa ponia karkuun. Haavasta oli lähtenyt ihmeen rupinen kuori ja jäljelle oli jäänyt karvaton ja parantunut iho. Harmi kun en ole muistanut ottaa siitä kuvaa :/ Pääasia että on lähtenyt paranemaan päin. Jenny laittoi Fannia samalla kuntoon ja Nossea, kun poikaystäväni ei oikein tiennyt missä järjestyksessä ja mitä kamoja Nosselle laitetaan. Aivan ! Nossella piti olla vapaa päivä, kunnes soitin Hennalle ja kysyin saako poikaystäväni lainata Nossea meidän kanssa maastoon, ettei tarvitsisi jäädä tallille odottamaan tai tulla kävelemään meidän kanssa :)
Kun hevoset oli valmiita, lähdettiin sitten kävelemään hiekkatietä pitkin kohti omakoti taloja. Matkalla saatiin Jennyn kanssa hyvät naurut, kun poikaystäväni ei suostunut laittamaan normaalia ratsastuskypärää, vaan päätti kunnolla huolehtia turvallisuudesta, joten ratsastuskypärän sijasta hän laittoi päähänsä moottoripyöräkypärän ! :D Yksi autoilija, joka tuli vastaan kyttäili ja naureskeli, tuota varustusta ja pörisytteli ohi. Noh, kukin tavallaan, suojaahan sekin, jos pääsee vahingossakin tippumaan Nosselta :D

Käveltiin varmaan about yhteensä 5 km, kun poikaystäväni haarat rupesivat sattumaan, niin päätettiin Jennyn kanssa päästää hänet pinteestä, joten lähdettiin sitten kävelemään takaisin. Fannikin hoksasi että jahas, kotiin päin, niin johan kiire tuli. Me pidettiin Odin ja Nossen kanssa perää, kun Jenny sai välillä pysähtyä odottamaan meitä, tai ravattiin Fanni kiinni. Luulin että Odiinkin tulee enemmän vauhtia kun Fanni karkasi välillä kauas, mutta ei, löntystellään vain :) Oli kyllä ihanaa päästä tekemään ihan rauhallinen lenkki ja jutustella siinä mukavia/henkeviä.

Kiitos tästä Jennylle ja poikaystävälleni, joka viitsii olla myöskin näissä heppa jutuissa mukana <3


Uskalsihan Jesse ottaa salakuvan selästäkin ;)


Yritettiin kiriä Jennyä ja Fannia kiinni :)

Lenkin jälkeen oli heinät odottamassa tarhassa valmiina :) vas. Odi, kesk. Fanni ja oik. Nosse


By: Niki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti