sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

13.6. Golden Key Riders, seurataso

Golden Key Riders järjesti 13.6. A.0.0 1-Tason seuraestekilpailut Rymättylässä. Herätyskello soi jo 7:00 ja olin aamujärjestelyihin varannut tunnin ja siitä sitten kohti Turkua. Tallilla sovittiin että ollaan 10:30 pakataan tavarat äkkiä autoon ja lastataan Odi noin 15 minuutissa. Saavuin itse tallille jo vähän jälkeen kymmenen, joten sain kerättyä tavarat jo esille valmiiksi kunnes Riina ja hänen poikaystävänsä pääsevät tallille. Emiliakin lupautui kisahoitajaksemme. Jännitin suunnattomasti Odin lastausta kun harjoituksissa se on kieltäytynyt menemään koko hökötykseen. Tällä kertaa meni suoraan koppiin, wau!

Matka taittui todella kivasti, vaikka matkaakin oli hieman enemmän. Odikin matkusti nätisti mutustellen heiniänsä. Saavuimme kohteeseen hyvissä ajoin onneksi, kentällä alkoi juuri sillon 40cm luokka. Käytiin maksamassa luokka maksut ja katseltiin söpöjä pikkuisia poneja kentällä.
Alettiin laittaa Odia kuntoon ennen 60cm verryttelyryhmää, ja saatiinkin sopivasti poika kuntoon, Riina hyppäsi selkään ja meni kävelemään niitylle hetkeksi muiden kanssa.

Odi hyppäsi 60cm luokan hienosti Riinan kanssa ja rata oli puhdas! 
Tässä välissä Riina toi Odin kopille ja yritettiin juottaa poika, ulkona oli ainakin +20 astettä lämmin. Vesi ei kelvannut mutta ruohotupsut maasta kävi oikein hyvin. Hetki siinä juteltiin, kunnes kenttä oli saatu kasteltua ja lanattua, ensimmäinen 80cm luokan verryttelyryhmä pääsi kentälle ja siitä sitten luokka alkoi. Odi oli aika laiskahko hyppää 80cm, mutta Riina sai ratsastettua hyvin eteenpäin ja sai Odia hereille raipan avulla, jolloin maaliin asti päästiin, jälleen kerran puhdas rata!


Tuttuni täältä Uudenkaupunkin läheltä, osallistui myös näihin kisoihin. Sofia ja Mekukin suoritti kunnialla puhtaat radat! Hyvä te! Kuvasin Sofiallekkin kisakuvat ja päätettiin ottaa kimppakuvakin, kun on kotiin tuliasiakin hienoilta hevosilta :) Sofian blogiin pääset tästä.


Kiitos mukana olleille ja Golden Key Riderssille, mukavista kisoista!

By:Niki

25 kommenttia:

 1. Kiitos seurasta :) On meil vaa hienot hevoset ;D

  VastaaPoista
 2. Kivan oloinen blogi sulla ja ihania hevosia! jään kyllä seuraamaan ja liityinkin lukijaksesi. Käyhän lukemassa minukin blogiani, olipakerranhevonen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva että kisat meni hyvin! On ne jotkut hepat kummallisia tuossa lastauksessa, joskus menee ekallayrittämällä ja joskus ei sitten ollenkaan! :D
  http://idaalexa.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Odi on aina kulkenut kopissa nätisti ja on ennen mennyt koppiin muttei ole tullut pois sieltä, homma kääntyi toisinpäin mutta nyt menee ja tulee :) käyn katsomassa myös blogisi!

   Poista
 4. Odi on mahtava! Onnittelut kisoista, ansaitsitte sen! Onnea niki ja Riina!

  VastaaPoista
 5. Onko odi laitumella? -Ninni

  VastaaPoista
 6. Ihana postaus! Hurjasti onnea hyvin menneistä kisoista! :)

  - Mimmi

  VastaaPoista
 7. Hyvä postaus ja onnea hyvinmenneistä kisoista! Kivan näköistä menoa teillä. :)

  - Elämän murusia -

  VastaaPoista
 8. Kiva postaus ja ihania kuvia! Onnea, hyvästä kisasuorituksesta. :)

  VastaaPoista
 9. Onnea hyvin, sujuneeista kisoista! :)

  VastaaPoista
 10. Onnea hyvin menneistä kisoista! :) upee blogi! Jään aktiiviseksi lukijaksi, toivottavasti sinäkin minulle;) :http://inkahorses.blogspot.fi

  VastaaPoista
 11. Onnittelut hyvästä kisasuorituksesta, Odi, Riina, Niki ja Emilia!

  VastaaPoista