maanantai 1. kesäkuuta 2015

Katse eteen ja suun pielet ylöspäin !

Torstaina 28.5. Henna pyysi mua ratsastamaan heidän tallille taas Nossella. Ensin epäröin lähdenkö ajamaan ratsastamisen takia Turun suunnalle. No kyllä mä keksin jotakin iltapäiväksikin ohjelmaa, joten suostuin. Mukaan lähti myöskin lapseni kummitätikin.

Sovittiin että nähdään huolto-aseman pihalla klo 11, josta jatkettiin Teean autolla Hennan tallille. Luulin että meidän talli o perämetsien kätköissä, mutta tämä vei täysin voiton ! Tallille päästyämme, Henna haki Nossen tarhasta, jota aloin harjailemaan mudan alta esiin, no okei ei ollut pahasti, mutta kuitenkin. Tällä välin Henna siivosi nopeasti karsinan ja tuli puunaamaan vielä hetkeksi Nossea mun seuraksi, kunnes haki varusteet. Hyppäsin puutarhatuolin päältä Nossen selkään ja lähdin kentälle kävelemään. Mulla on sprengerin 15mm pallopääkannukset, jota testasin ja sain kulkemaan omasta mielestä Nossen niillä paremmin.
Annoin herran hölkötellä pitkillä ohjilla ensin pitkin kenttää, joku 10 min, kunnes otin hieman ohjaa ja haen muotoa kunnolla.


Pyrkisin nyt ravaamaan enemmän, kuin viimeksi ja tällä kertaa myös jalkani pysyi hyvin paikoillaan. Ravailin yhteensä joku 10 min, kunnes oma kuntoni loppui ja pelkäsin ettei nivuset kipeydy niin paljoo kun viimeksi ratsastin tunnin Nossen kanssa pellolla, joten tyydyin puolentunnin treeniin, Henna sai ratsastaa loput mitä ratsastaa. Olin itse tyytyväinen suoritukseeni! Lisää treeniä vain !


By: Niki

2 kommenttia: