tiistai 30. kesäkuuta 2015

Linkkaa Blogisi!

Nyt ei ole ollut oikein kirjoitettavaa tänne Odista tai muustakaan sellaisesta. Laidunkuvia voin jossain kohtaa mennä ottamaan ja kuulumisia samaan yhteyteen. Nyt mulla olisi hyvä aika kertoa mielipidettäni teidän blogeista! Kommentoikaa tämän postauksen alle pienen esittelyn kera :)
Valitsen 5 parasta!


By: Niki

18 kommenttia:

 1. Meijä blogin melkee tiiätki mut laitan silti :D
  http://lamminverinenunelma.blogspot.fi
  Blogissa päätähtenä 15 vuotias lämppäriruuna ja näppäinten takana 17 vuotias merkonomiopiskelija. Kisataan 1-tasolla esteillä 80cm korkeudella. Muutamat koulukisatkinnon takana ja treenaus päällä jotta päästäisiin enemmän starttaamaan myös koulussa :)
  Blogissamme pääset seuraamaan meidän elämää kotona ja kisoissa ja kaikkialla missä liikutaan ! Blogissa laadukkaita kuvia ja nyt gopron tullessa kuvioihin myös enemmän videoita :)

  VastaaPoista
 2. http://eveliinamalinen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. http://elamanmurut.blogspot.fi

  17-kesäinen heppatyttö Kainuusta kertoo elämästään kera erilaisten kaviokkaiden - löytyy varsaa, emätammaa ja muutama ponikamu. Monipuolista menoa, eikä kypärä liiaksi päätä kiristä!

  VastaaPoista
 4. http://punaruunikko.blogspot.fi/
  23-vuotiaan ponitamman seikkailuista kertova blogi.

  VastaaPoista
 5. http://seikkailuihmemaassa.blogspot.fi/
  Lämminveritamman ja omistajansa arkea ja juhlaa. Postauksia asiasta ja asianvierestä.

  VastaaPoista
 6. http://www.sonjajahiski.blogspot.fi/

  12.v suokkiruunan kanssa kaikenlaista touhuilua :)

  VastaaPoista
 7. http://minttuhessubrandy.blogspot.fi/?m=1

  Blogi kertoo -01 tytöstä,minusta jolla on oma lämminveritamma ja welshruuna. Tykkään eniten esteistä ja arkeemme kuuluu kaiken näköistä maastakäsittelyä,koulua,maastoilua,esteitä yms.

  VastaaPoista
 8. http://preeriatuuli.blogspot.fi/
  Nuoren aikuisen kirjoittama blogi hevosmiestaidoista ja elämästä länneratsastuksen parissa.

  VastaaPoista
 9. http://baypearl.blogspot.fi

  Pääpiirteittäin blogissa seuraillaan pv-ruuna Hondaksen treenejä ja elämää, mutta nyt kun polle sairastaa niin mukana kuvioissa on muita pihapiirin kaviokkaita, joista pääpaino suuntautuu tällä hetkellä 3-vuotiaaseen suomenhevostammaan ja hänen treeneihinsä. Epätoivoisesti paremmaksi ratsastajaksi ja ikuisesta rahapulasta kärsivä omistaja yrittää työstää itseään siinä samalla sitten edes piirun verran paremmaksi lakeijaksi jos ei sitten muuten.

  VastaaPoista
 10. http://perfect-pony.blogspot.fi/

  Voitolla Tähtiin-blogia kirjoittelee -98 syntynyt hevosharrastaja, innokas valokuvaaja & toivoton haaveilija Lapista. Blogissani tarinoin elämästä syötävän suloisen shetlanninponi orini, Orionin kanssa. Ylläpitoponini muutti juuri kesäkuun lopussa pois, ja vielä ei tiedetä miten tästä nyt voitaisiin jatkaa. Syksyllä aloitan hevosenhoitaja opiskelut Ruukin maaseutuopistossa :)

  VastaaPoista
 11. http://onnea-etsimassa.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittaa -97 syntynyt tyttö. Blogi painottuu pääasiassa hevosiin, mutta mukaan mahtuu myös muita postauksia. Viime aikoina varsinkin kuvapostauksia on ollut useasti, sillä valokuvaus on toinen harrastus ratsastuksen ohella. Elämää oman hevosen jälkeen.

  VastaaPoista
 12. kopiokappale.blogspot.fi

  -96 syntynyt tyttönen kertoilee 2vuonohevos ruunan touhuista. Toinen on 6v ja suurimmaksi osaksi minun kouluttama ja toinen jo eläkepapparainen rennolla kävelykäytöllä. Kuvat hyvälaatuisia ja isoja, yritän tehdä paljon monipuolisia postauksia(:

  VastaaPoista
 13. http://rajaharju.blogspot.fi/ -00 syntyneen tytön hevos- ja lifestyle elämästä. Suurimmaksi osaksi kerron valmentautumisestani estepuolella ja omien hevosteni kanssa puskamaastoilusta !

  VastaaPoista
 14. http://mimmijavuoksi.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
 15. http://bulpasaurussara.blogspot.fi/

  blogia kirjoittelee vuonna -01 syntynyt tyttö turun lähistöltä.
  omaan hevosharrastukseen kuuluu kaksi omaa hevosta 12.vuotias hannover ruuna Fjalle ja 13.vuotias suomen hevos tamma Tumma.olen kirjoittanut blogiani n.2.vuotta epäsäännölisensäännöllisesti.
  tykkään pitää vaan hauskaa hevosteni kanssa joten unohdan valmennus ´ja kisa jutut helposti.
  tykkään hyppiä esteitä,käydä maastossa,mennä koulua,juoksuttaa hevosiani :)

  VastaaPoista
 16. http://elviirakouros.blogspot.fi/
  Olen 19-vuotias naisen alku maalta ja kirjoitan blogia kahdesta hevosestani. Valmentaudun ja kilpailen suomentammallani tällä kaudella aktiivisesti eninmäkseen esteillä. Viimeaikoina olen kirjoittanut aika paljon treeneistä, mutta pyrin tekemään myös muunlaisia postauksia.

  VastaaPoista
 17. http://katja-dontdreamlive.blogspot.fi/

  19-vuotiaan tyttösen lifestyle blogi, joka sisältää mm. erikoispostauksia & hyvää mieltä! :)

  VastaaPoista
 18. En ota enää blogeja vastaan! :)

  VastaaPoista