sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Minä kameran takana

Lauantaina piti olla klo 12 ottamassa vastaan koeratsastajaa tallilla, joten aamulla reippaana sängystä ylös ja nokka kohti Turkua päin. Koeratsastus sujui hyvin. Tämän postaus kuitenkin painottuu vuokralaiseeni Emiliaan. Lupasin häntä kuvailla kentällä kun työskentelee Odia. Emilia ehti tunnin ratsastaa ennen estevalmenuksen alkua kentällä, vaikka ihmisiä pyörikin hyvin siellä kantamassa puomeja ja miettimässä esteiden paikkaa. Odillakin oli sopivasti energiaa täksi päiväksi, mutta ei kuitenkaan ollut energiapommi.

Emilia ratsastaa Odia tällä hetkellä kerran viikossa ja on ollut mukana melkeimpä alusta asti. Emilia on vienyt Odia todella paljon eteenpäin koulupuolella, mutta on hypännytkin muutamia kertoja.  Odi oli sopivasti alkuun lämpätty, mutta Emilia aloitti pienellä kävelyllä aluksi. Ravissa Odi kulki nätisti muodossa ja todella rennosti. Kentän toisessa sivussa kulkee tallin oma pieni maastopolku, ja siellä oli sopivasti kävelemässä kaksi ratsukkoa. Odi ravaili juuri sillä sivulla ja pelästyi niitä ja otti muutaman spurtti askeleen, mutta Emilia sai pojan ruotuun heti ja jatkoi ravi työskentelyä. Laukka nousi vasempaan suuntaan hyvin ja Emilia sai sitä ylläpidettyä hienosti. Oikea laukkaa Odi hieman vastusteli, mutta kun oikein osaa pyytää ja näyttää Odille että sekin laukka nousee niin sekin sieltä muistutuksen jälkeen nousi ja sekin pyöri hienosti :)Kiitos Emilialle kun jaksaa viedä Odia eteenpäin ! 

By: Niki


5 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia!
  Onko Odilla nyt siis uusi vuokraaja, kun joku kävi sitä kokeilemassa ? :)

  VastaaPoista
 2. Hyvän näköistä ratsastamista Emilialla! Hienoja kuvia! Voisiko Riina tehdä jonkun yhteenvedon Odista? Kertoa millaista oli tehdä töitä sen kanssa?

  -Riikka H.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! Riina lupasi tehdä :)

   Poista
  2. Hei Riikka! Kirjoitin vähän minun ja Odin työskentelystäni, Niki lisää sen tänne varmasti myöhemmin kun kerkää.

   Riina Dragomir

   Poista