keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Riinan kertomus Odista

Toinen postaus samaan päivään, noh yritän ainakin olla aktiivinen blogini parissa tällä kertaa :) Eräs lukija kysyi voiko Riina kertoa Odista, millainen on hänen mielestään, joten päätin toteuttaa tämän samantien. Otin Riinaan yhteyttä eilen tästä asiasta ja tänään sain hänen kertomuksensa.

Riina:

Hei!
Tämä oli Nikin blogin lukijoiden toive, että kertoisin vähän miten Odin kanssa on ollut työskennellä. En ole montaa kertaa Odilla ratsastanut, mutta näinä kertoina mitä olen niin on ollut kyllä hauska ratsastettava.
Alkuun tehtiin pelkkää sieläätyöskentelyä, Odi vaatii napakan ja vaativan ratsastajan kulkeakseen oikein ja alussa tietty oli vähän sellaista testailua, että onko ihan pakko. Loppua kohden aina huomasi, etten anna periksi ja hän sitten antoi ja kulki hienosti loppu ajan. Sinnikäs hän kyllä on kun jaksaa niin kauan pistää vastaan, täytyy vaan olla antamatta periksi.
Näiden sileidentyöskentelyjen jälkeen aloin hyppäämään Odilla ja kyllä sen heti huomasin, että hän pitää enemmän esteistä kun koulukiemuroista. Esteille on kova imu, mutta silti on täysin hallinnassa ja kuulo päällä. Ei olla hypätty kovinkaan korkeita kun hänellä ei olla hypätty pitkään aikaan, joten aloitettiin hitaasti ja pienistä esteistä.
Hypätessämme, ennen esteiden nostamista lisättiin esteiden määrää. Se meni todella hyvin, loppu peleissä ratsastajan ei tarvitse muutakuin ohjata ja olla tukena ja Odi hoitaa loput. Tämän jälkeen alettiin nostamaan vähän esteitä, mutta silloin mentiin ihan yksittäisinä. Yksittäisinä ollaan hypätty Odin kanssa jo 95cm, mutta oli kovin väsynyt silloin ja piti lopettaa. Nyt sunnuntaina 26.4 olisi tarkoitus hypätä yksittäisenä 100cm, elikkä yleisö on tervetullut katsomaan.
Tässä ei ole paljon tekstiä, mutta toivottavasti oli riittävä. Kysellä saa ja vastailen parhaani mukaan.


Sunnuntaina tulee uutta postausta viimeistään Riinan hyppelyistä!


By: Niki

6 kommenttia:

 1. JESSS!! Minä niin odotin tätä et sait riinalta tän jutun odista. kiva lukee muidenkin näkemyksiä! koska riina lopettaa?

  - Riikka H.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasitpas nopee tän :D Hyvä että löytyy aktiivisia lukijoita ! Riina lopettaa tämän kk lopussa, mutta tulee satunnaisesti vielä Odia ratsuttaa :)

   Poista
 2. Voitko tehdä MyDayn pitkästä aikaa?

  VastaaPoista
 3. sun blogi on parantunut huimasti, verrattuna Manin aikaisiin teksteihin mitä oon naureskellu.. mut jatka samaan mallin!

  VastaaPoista